Дерек Брънсън нокаутира Едмен Шахбазян (видео)

Дерек Брънсън нокаутира Едмен Шахбазян (видео)

Опитният ветеран Дерек Брънсън сподели клетката с младото момче Едмен Шахбазян в главната битка на UFC on Vegas 5, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Срещата между тях беше в средна категория. 22-годишният американец от арменски произход нямаше загуба в ММА и вярваше, че ще подобри рекорда на Джон Джоунс и ще стане най-младия шампион в историята на UFC. Нещата обаче не бяха толкова прости срещу Брънсън, който е врял и кипял в играта.

В началото на боя Шахбазян успяваше да намери Брънсън с тежки удари, но Дерек скъси дистанцията и пренасяше битката на земята. В първия рунд имаше доста размени на удари и останахме с впечатление, че Шахбазян се представи по-добре и спечели рунда. Във втория рунд Едмен вкара здрав ритник, с който нарани Дерек, който отново го свали на земята, но Едмен се изправи. Дерек пак пренесе боя на земя, където вкара тежък граунд енд паунд и беше близо да спечели срещата, но сирената спаси младото момче.

В почивката лекар влезе в клетката, за да прегледа Шахбазян и му позволиха да продължи към 3-ия рунд. Брънсън вкара няколко удари, след които свали Шахбазян на земята и го засипа с удари, а Хърб Дийн видя достатъчно и спаси Шахбазян като прекрати боя в началото на рунда. С тази победа Дерек навлезе в серия от 3 поредни победи в UFC.
Шахбазян от своя страна инкасира първа загуба в ММА, която му спира серията от 11 победи.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти