Тодоров: С всеки мач намаляваме, не мога да си обясня как е допуснато Михайлов да е в това състояние (видео)

Тодоров: С всеки мач намаляваме, не мога да си обясня как е допуснато Михайлов да е в това състояние (видео)

Наставникът на Левски Георги Тодоров заяви, че сегашният му период в клуба е най-трудният в кариерата му досега. Специалистът се оплака, че с всеки един мач групата му от състезатели става все по-малка. Старши треньорът говори преди утрешния мач със Славия.


"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спийрингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов добре, ако не - по-нататък ще играе. 
16 Пресконференция на Георги Тодоров преди мача със Славия
Славия играят по-добре навън отколкото вкъщи. Очаква ни тежък мач. Надявам се, че победата в Стара Загора да им е върнала самочувствието и да има ефект. Венци Стефанов постоянно ни атакува, но Славия води правилна политика с българите - нещо, което ще ни се наложи и на нас за в бъдеще. Ако не победим Славия, победата в Стара Загора ще отиде на вятъра", каза Тодоров. 
Левски излиза без Симеон Славчев срещу Славия
Левски излиза без Симеон Славчев срещу Славия
"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба. Ние за десет години не сме спечелили нищо с толкова чужденци. Славия с българи спечели една купа. 
16 Пресконференция на Георги Тодоров преди мача със Славия
За този мач няма да бъде в групата Михайлов, но за следващия да. Има да сваля още няколко килограма. Аз не мога да повярвам как е било допуснато това с Николай. Обидно е за треньора", каза още Тодоров.
Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички