Гледай на живо

Легенди се събират по повод 30-годишнината от САЩ '94

Стефанов: Левски е постигал най-големите си успехи, когато основното ядро на отбора е било от българи

Стефанов: Левски е постигал най-големите си успехи, когато основното ядро на отбора е било от българи
Тодоров: С всеки мач намаляваме, не мога да си обясня как е допуснато Михайлов да е в това състояние (видео)
Тодоров: С всеки мач намаляваме, не мога да си обясня как е допуснато Михайлов да е в това състояние (видео)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на треньора на Левски - Георги Тодоров. На пресконференцията на "сините" преди двубоя с "белите" той заяви, че политиката на Славия е правилна.
"Вижте, ние не сме измислили топлата вода. Ако не даваме шанс на младите български момчета как ще се развият? Само по този начин може след време да имаме футболисти като тази, които постигнаха големи успехи с националния отбор", заяви шефът на "белите" пред "Гонг".

"Няма начин Левски да има успехи на момента, ако залага само на млади български футболисти. Първо трябва да ги намери и да работи с тях 2-3 години. След това евентуално ще бере плодовете на своя труд. В отбора е нужно да има и няколко опитни играчи. Георги Тодоров е стара лисица и знае какво да направи.

Работил е и със стари, и млади състезатели. Левски е постигал най-големите си успехи, когато основното ядро на отбора е било от българи и момчета от школата. Така беше, когато играха в групите на Шампионската лига. Имаха само няколко чужденци, но качествени.
17 Пресконференция на Венцеслав Стефанов
Ако дадат шанс на техните си момчета, след време ще им се отблагодарят. Пуснеш ли го един юноша да играе, самочувствието и желанието му се повишават, и той е готов на всичко в името на клуба. Няма да споменавам имена, но има няколко момчета в Левски, които са лимитирани, но се представят на не лошо ниво. Все пак не всеки футболист има шанса да играе в Левски", завърши Стефанов.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички