Поредна награда за Илиана Раева

Поредна награда за Илиана Раева

Снощи президентът на БФХГ Илиана Раева за пореден път получи награда за цялостен принос към спорта за 2019 г. На лъскава церемония в клуб “Мегами” хотел Маринела, нашият президент блестеше в компанията на красивите ни момичета Неви, Буба и Кати, както и присъствалите Гергана Йорданова- офис мениджър към БФХГ и Моника Панайотова. На церемонията Lifestyle 2019 бяха наградени след онлайн гласуване в различни сфери любими изпълнители, както и популярни звезди Илиана Раева грабна СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА на вечерта и получи многобройни аплодисменти на присъстващите. Тя каза, че тази награда е не само нейна, но и на “златните ни момичета” и техните треньори. Каза още, че се гордее с работата си и всички тях, защото в целия свят се радват на уважение и огромна любов на феновете. Накрая пожела на всички да бъдат здрави и да правят смислени неща.

“Златните” Невяна, Катрин и Боряна и поднесоха огромен красив букет.


Поздравяваме Илиана Раева за заслужената награда и и желаем здраве и сили, за да продължава да води гимнастиката ни към нови върхове!

Твърдо вярваме, че най-доброто за българската художествена гимнастика все още предстои и г-жа Илиана Раева знае как да го постигнем - всички заедно като екип!
Защото тя е шампион не просто от много състезания, а и като ръководител, което е много по-трудно и по-отговорно! Много е вярно, казаното, че:

"Шампионите не се създават в залата. Шампионите са направени от нещо, което е дълбоко вътре в тях - едно желание, една мечта, една визия."

Следвай ни:

Още от Гимнастика

Виж всички