Шон Дайк се страхува, че ще загуби четирима важни футболисти още преди края на сезона

Шон Дайк се страхува, че ще загуби четирима важни футболисти още преди края на сезона
Мениджърът Шон Дайк се притеснява, че през следващите няколко седмици може да загуби четирима футболисти от първия отбор на Бърнли, които са с изтичащи договори. Това са Джеф Хендрик, Аaрън Ленън, Фил Бардсли и Джо Харт, които са с контракти до 30 юни.

Запитан дали има реална опасност да загуби четворката и да довърши сезона с ограничени ресурси, Дайк каза: "Чакам президентът на клуба да направи това, за което съм го посъветвал преди няколко месеца. Надявам се да преподпишем с някои играчи. Ако това не се случи, просто ще довършим сезона с разредени редици".

Харт все пак е предимно резерва на Ник Поуп, но Бардсли и Хендрик са твърди титуляри, а Ленън влиза често от пейката.

Дайк продължи: "За съжаление, тук често оставяме договорите да стигнат почти до самия край. В крайна сметка, ако правиш това, рано или късно ще изникнат подобни ситуации. В случая повлия и COVID-19, за който никой не беше подготвен. Остава ни просто да се надяваме футболистите ни да продължат договорите си с по още един месец, защото това е всичко, което клубният президент разрешава в момента. Чакаме проява на добра воля от тях, но ако не го направят, аз ще ги разбера. Просто времената са странни и несигурни, а те трябва да се грижат за собственото си бъдеще. Ще разберем повече в следващите няколко дни".
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички