Хебър задържа Александар Ляфтов

Хебър задържа Александар Ляфтов

Волейболният отбор Хебър (Пазарджик) запази ключов състезател в своя отбор за поредна година - македонецът Александар Ляфтов. Въпреки другите добри предложения от Турция и ОАЕ, посрещачът отново избра Хебър и преподписа за четвърти сезон. Той се утвърди като един от най-добрите състезатели на своята позиция в България и Македония и вече има две Купи на България и една Суперкупа с Хебър зад гърба си.

"Изключително радостни и поласкани сме, че Александар Ляфтов отново избра да играе в Хебър и че сме успяли да дадем най-доброто предложение. Той е важна част от отбора ни, защото е играч, който изключително добре се вписа в тима ни и най-вече в града. Всички фенове го харесват, и има защо, той показва резултати и отношение към играта и публиката. Продължаваме заедно да преследваме голямата цел - требъл и добро представяне в евротурнирите", сподели президентът на Хебър Александър Иванов.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички