Сашо Александров: Можеше да вкараме и повече

Сашо Александров: Можеше да вкараме и повече

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров остана доволен от победата с 1:0 над Астана в гостуването от първия предварителен кръг на Лига Европа. Той заяви пред Канал 3, че футболистите са изпълнини поставените им задачи и са можели да отбележат и повече голове. Той все пак предупреди, че това е само първата част от сблъсъка и реванша няма да е никак лек.

"Заслужено победихме. Футболистите изпълниха всички указания на Мъри, вкарахме гол, а можеше да отбележим и още два. 1:0 е добър резултат и ни дава предимство преди втория двубой. Вкарахме много хубав гол и се радвам, че победихме. Астана е добър отбор и ни затрудни, но нашият отбор също игра добре и заслужено спечелихме мача. Състоянието на Ромарио е нормално, няма никакъв проблем", сподели Александров.

"Първите думи на Мъри след мача бяха, че има още един двубой. Спечелили сме първото полувреме, но и реваша ще е тежък. Какъвто и призив да направя съм сигурен, че нашите фенове ще напълнят стадиона и ще подкрепят отбора както трябва. Първото полувреме свърши добре, но има още един важен мач и се надявам да победим. Не мога да гадая докъде ще стигнем. Играем мач за мач", сподели още Кривия.

"Стадионът на Астана е страхотно съоръжение, но имаше само 5 хил. души. Публиката не бе нищо особено, но стадионът бе уникален, какъвто няма в България. Смятам, че ще напълним стадиона в Бургас. Не мисля, че Домо ще получи картотека за втория мач. Затова имаме доста футболисти, за да играят, когато има нужда.  Щом Неделев влезе, значи е готов, нормално е да не играе цял мач, защото имаше само 3-4 тренировки. Всичко е нормално и ако Мъри му гласува доверие ще играе в реванша. Сега ни предстои тежко пътуване към България и трябва бързо да възстановим като се върнем", завърши Александров.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти