Лаудруп: Това е голямо постижение за Суонзи

Лаудруп: Това е голямо постижение за Суонзи

Мениджърът на Суонзи Михаел Лаудруп не скри задоволството си от класирането на неговия тим за 1/16-финал в Лига Европа. Уелският тим е новак в турнира и според датчанина не е сигурно кога отново ще има шанс да играе в Европа, така че всички трябва да се наслаждават на постигнатото до момента.

"Най-важното е, че продължаваме напред в турнира. Не се знае кога Суонзи отново ще има шанс да играе в Европа. Трябва да се наслаждаваме на малките неща. Това ми напомня на представянето ни за Купата на Лигата миналия сезон. След няколко години хората ще погледнат назад и ще оценят всичко, което постигнахме", заяви Лаудруп.

Суонзи спечели само един от последните си пет мача във всички турнири. Тимът загуби и в Швейцария от Санкт Гален и наставникът иска бързо да забрави този мач.

"Контролирахме добре мача през първото полувреме и имахме няколко добри възможности пред Ролан Лама, но през втората част прекалено лесно губехме топката и дадохме много възможности на съперника. Вярвам, че след две-три седмици ще сме забравили този мач и ще помним само, че сме се класирали напред", допълни датчанинът.

Още от Футбол свят

Виж всички