Серина се ядоса: Не взимам наркотици и не съм бременна

Серина се ядоса: Не взимам наркотици и не съм бременна

Световната номер 1 Серина Уилямс отговори на твърденията и многобройните теории след изненадващото й отпадане и мистериозната болест по време на "Уимбълдън". Американката бе категорична, че няма какво да крие. Припомняме, че по-малката от сестрите Уилямс прекрати участието си на двойки в Лондон, като преди това се държеше неадекватно на корта и направи четири поредни двойни грешки. Два дни по-рано пък тя претърпя поражение в третия кръг на сингъл срещу Ализе Корне.

В интервю за Sports Illustrated 32-годишната Серина каза, че е била на легло в продължение на три дни в Лондон заради вирус, а освен това е била тествана и за допинг в апартамента си по време на турнира.

"В 7 часа сутринта, докато повръщах, някой почука на вратата", призна носителката на 17 титли от Големия шлем.

Уилямс сподели още, че завръщайки се на корта за турнира в Станфорд, не е знаела за всичко, което се е изписало в медиите по повод подозрителната "болест" на "Уимбъдлън". Тя обясни, че до този момент не била чувала за теориите за употреба на наркотици, нито пък за това, че е бременна.

"Няма какво да крия, категорична е Серина. - Не взимам нищо забранено. Ако питате дали използвам наркотици - ортговорът е не. Не взимам наркотици - чух и за тези твърдения. Не съм и бременна, нито пък съм била бременна. Мисля, че едно бебе би било чудесно, но си има време и място за всичко. Основното е, че не използвам наркотици и никога не съм го правила. Страхувам се от тях и не използвам такива неща", продължи да настоява американката.

Уилямс не пропусна да сподели и случилото се в двубоя на двойки със сестра й Винъс в Лондон. Тя обясни, че е сгрешила, че не си е останала вкъщи, за да оздравее, а е решила да играе. "Просто трябваше да помисля за момент и да си кажа: "Какво правиш? Остани в леглото". От "Уимбълдън" насам Серина е участвала в три турнира, като достигна 1/2-финалите в Монреал, а освен това спечели титлите в Станфорд и Синсинати.

Лидерката в световната ранглиста започна с победа кампанията си на Откритото първенство на САЩ. Серина победи с 6:3, 6:1 Тейлър Таунсенд.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти