Коко Динев дава Локо (Пд) на Христо Бонев в петък

Коко Динев дава Локо (Пд) на Христо Бонев в петък

Сагата около бъдещето на Локомотив (Пловдив) се очаква да се изясни до петък, твърди "7 дни спорт". Тогава настоящият собственик Константин Динев възнамерявал да даде акциите на Христо Бонев. Още преди около месец Зума разкри, че бизнесменът е изразил готовност да "връчи" мажоритарния си дял при него.

Миналата събота е имало преговори между членове на сдружение "Бъдеще за Локомотив" и Коко Динев, като те са се провели в Банско. Ултрасите искат бизнесменът окончателно да се оттегли от клуба. Ако той продаде акциите, отборът ще продължи участието си в "А" група, като сдружение "Бъдеще за Локомотив" ще поеме издържката.

Привържениците, воюващи с Коко Динев, имат и алтернативен вариант. Той се изразява в учредяване на нов клуб, който да започне на чисто от "В" група. За целта сдружение "Бъдеще за Локомотив" ще се обедини с клуб от Югоизточната "В" група. Спряганите за тази операция тимове са Гигант (Съединение) и Левски (Карлово), с които ще се стартират преговори.

Комичното е, че от сдружението бяха казали, че ще купят лиценза на Любимец за "Б" група, но явно имат пари само за аматьорския тим.

Още от БГ Футбол

Виж всички