Херо: Само ние и Берое играем честно в борбата за оцеляване

Херо: Само ние и Берое играем честно в борбата за оцеляване

Наставникът на Черноморец Димитър Димитров се изказа остро за липсата на феърплей в борбата за оцеляване в "А" група. Тимът се бори с Локомотив София и Славия, но изостава.

Старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо заяви, че единствено неговият отбор и лидерът в долната половина на таблицата Берое играят феърплей в борбата за оцеляване в "А" група. "Феърплей играят само Берое и Черноморец в тази половина на класирането. Останалите са далеч от честната игра, да не кажа и по-гнусни неща."

"Много мои приятели ми казват, че няма смисъл да се боря с вятърни мелници, но ще се боря, докато имам някакви сили", сподели Димитров пред ТВ7.

Както е известно, преди дни президентът на Славия Венци Стефанов обвини именно Херо и Черноморец, че работят със съдиите и по този начин стигат до успехите си. Специалистът му отговори.

"Знаете, че имам прекалено много проблеми - и вътрешни, и външни. Нещата са много тежки при нас и затова ми е обидно да отговарям на един Венци Стефанов, който говори само гадни и гнусни неща", сподели още Херо.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти