Халкбанк без Джурич за Купата на Турция

Халкбанк без Джурич за Купата на Турция
Турският волейболен отбор Халкбанк (Анкара), който е воден от българският треньор Радостин Стойчев, ще бъде без гръцкия си диагонал Митар Джурич за финалния турнир за Купата на страната и началото на плейофите в шампионата.

Джурич "стисна зъби" и игра във финалната четворка на Шампионската лига миналия уикенд, въпреки че беше контузен, но сега почивката е неизбежна. Гръцкият национал ще отиде до Италия за рехабилитация и лечение, но дори и той не е сигурен за колко време. По всяка вероятност Радо Стойчев няма да може да разчита на Джурич за началото на плейофите в местната Лига 1 и финалите за Купата, които са след две седмици.

"Исках да играя на финалната четворка на ШЛ, въпреки че бях толкова зле. За това бях чакал 7 месеца. За съжаление, сега ще трябва да се подложа ма лечение. Не знам колко време ще бъде извън игра, но е сигурно, че ще бъда. Ще пропусна финалите за Купата на Турция и първите мачове от плейофите в първенството. Надявам се, че ще мога да помогна на отбора си във финалните срещи", коментира Джурич пред гръцките медии.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти