Опашка за автографи от Неделев, Лилчо Арсов гостува на нападателя

Опашка за автографи от Неделев, Лилчо Арсов гостува на нападателя

Десетки фенове на Майнц 05 се наредиха на опашка за автограф от Тодор Неделев. Българският национал беше избран за основната атракция пред стадион "Кофас Арена" преди домакинската загуба с 0:2 срещу Байерн. Под бурни аплодисменти от пиещите бира запалянковци Неделев излезе на сцената и даде импровизирано интервю на водещия, който го представи като най-големия талант на Югоизточна Европа.

"Чувствам се страхотно сред вас и се надявам, че скоро ще ви радвам на терена - каза Неделев, който още не е дебютирал за "Майнц" в официален мач. - Съотборниците ми помагат да науча езика. Атмосферата в отбора е страхотна."

След края на интервюто дойде време за снимки и автографи. Неделев разписваше картички със своя лик, каквито запалянковците в Германия колекционират. После се наредиха фенове на Майнц с шалове и фланелки, на които трябваше да присъства автографът на българската звезда. Докато атракцията продължаваше, група запалянковци започна да скандира името му.

Веднага след шоуто Неделев посрещна своя личен ВИП гост на мача. От Лондон с кола пристигна бившият колоритен вратар на Ботев - Лилчо Арсов. Двамата са близки приятели, въпреки че се засякоха за съвсем кратко при "канарчетата".

"Труд"

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти