Боряна Калейн: Усилията в залата си заслужават, когато чуеш химна

Боряна Калейн: Усилията в залата си заслужават, когато чуеш химна

Боряна Калейн е най-успешната българска състезателка в художествената гимнастика при девойките старша възраст през годината. През миналия месец талантливата девойка спечели държавната титла в многобоя, а само преди няколко дни извоюва бронзово отличие на международния турнир в Корбей Есон също в многобоя. Днес Боряна получи чек на стойност 3824 лева от компанията, след като беше избрана за един от тримата "Спортни таланти на публиката".   

"Много съм щастлива, че успях да взема медал в Корбей Есон. Мисля, че се представих много добре за времето, което имах за подготовка. Състезанието беше много силно. Като цяло съм доволна от постигнатия резултат", заяви Калейн пред Sportal.bg.

Тя допълни, че в България има една по-сериозна конкурентка в нейната възрастова група, но като цяло голямата конкуренция е на състезанията навън.

Калейн каза също така, че следващата седмица заминава за друг международен турнир в Страсбург, а в края на месеца ще участва на държавното отборно първенство.

"Подкрепата на "Еврофутбол" ми е много необходима, защото трябва да се ушият още трика, както и за участия по състезания. Много съм благодарна на моя клуб и на моя треньор, както и на всички, които ме подкрепиха", каза още Калейн.

За финал тя сподели, че многобройните дни, прекарани в залата, си заслужават напълно: "Да отидеш на състезание, да чуеш химна и да стоиш на стълбичката, усилията за това си заслужават напълно."

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти