Владо Николов: Обещал съм силен Левски на хората, които спасиха клуба

Владо Николов: Обещал съм силен Левски на хората, които спасиха клуба

Новият президент на волейболния Левски Владимир Николов стяга грандиозна зимна селекция, в която влизат националите Андрей Жеков, Боян Йорданов, Венци Рагин и Методи Ананиев. Последният дори е спряган за сигурно ново попълнение на "сините", които в момента са на... последно място в Суперлигата.

Topsport.bg се свърза с Владо Николов във Франция, който даде повече яснота по трансферните си планове.

"Наистина трябва да подсилим сериозно отбора, защото това последно място няма как да задоволява. Първата ни задача бе Левски да го има, а след това да мисли за нещо сериозно. След усилен труд на екипа ни, мога да кажа, че клубът вече е стабилизиран. Затова сега ще мислим за подсилване на състава.

Да, поканил съм и четиримата, за които се говори. Последно говорих с Методи Ананиев. Няма как обаче да го броим за сигурен играч на Левски, защото той все още е състезател на Томис. Методи е голям левскар и ако се махне от Румъния и не намери нов отбор зад граница, е поел ангажимент да облече отново синия екип. Вярвам, че и някой от останалите национали, които поканих, ще дойдат при нас. Това ще е страхотно както за клуба ни, така и за първенството като цяло. Какво по-хубаво от това българските национали да радват българската публика?

В началото на сезона, когато хората от "Петрол" ни подадоха ръка и спасиха клуба, поех ангажимент да направим силен Левски. Не веднага, но да го направим. Смятам, че започваме да работим точно по този план", сподели Владо от Франция.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти