Човекът, който предупредил за Черишев, но не му обърнали внимание

Човекът, който предупредил за Черишев, но не му обърнали внимание

Вестник "АС" се свърза с Емилио Росанес Гонсалес, непознато име за испанския футбол, което обаче има участие в случая "Денис Черишев". 50-годишният бивш съдия от Сегунда "Б" и треньор с лиценц "УЕФА Про" твърди, че е предупредил Реал Мадрид за зараждащия се проблем. "Още от 6 март знаех, че Черишев е наказан за първия за Купата на краля", настоява Росанес.

Той видял във вторник групата на "белите" и му направило впечатление присъствието на руснака. "Обадих се на Реал Мадрид в сряда сутринта и ми казаха, че трябва да пусна факс с информацията. След като пуснах факса, се обадих втори път, за да се уверя, че всичко е получено. Казаха ми да не се безпокоя, че ще се свържат с мен и че няма за какво да се тревожа", разказва той.

"С безпокойство забелязах, че Черишев е на терена. Очаквах, че са обърнали внимание на факса", каза още Росанес. "Ако аз не си бях мръднал пръста, все някой щеше да разбере. В съвременния свят има прецизни статистици, на които нямаше как това да се изплъзне", сигурен е той.

Снимка: "АС"

Още от Футбол свят

Виж всички