Подигравки на гърба на Реал Мадрид (видео + галерия)

Подигравки на гърба на Реал Мадрид (видео + галерия)

Големият гаф, който допуснаха от Реал Мадрид снощи с неправомерното пускане в игра на Денис Черишев, бързо им спечели подигравки. Първите зевзеци бяха на стадион "Рамон де Каранса". Публиката на Кадис започна да скандира името на Черишев още през първото полувреме. "Черишев няма право да играе", викаха приповдигнато феновете на "жълтите". "Обичаме те, Черишев", също беше често повтаряна фраза от симпатизантите на андалуския тим.

Подигравки на гърба на Реал Мадрид Жерард Пике пък беше сред първите, които осмяха "лос бланкос" в социалните мрежи. Централният бранител на Барселона реагира още по време на мача и пусна в Twitter девет смеещи се и плачещи емотикони с красноречив смисъл. Последва вълна от снимки и колажи.

Подигравки на гърба на Реал Мадрид В социалните мрежи се появи снимка от прословутия момент на изпускане на Купата на краля, която беше прегазена от автобуса. Черишев беше изобразен с дълъг мустак, напомнящ на Косме Фуланито от популярния анимационен филм "Семейство Симпсън". Рисуваните герои се са сред основните персонажи в подигравките към Реал Мадрид.

ФОТОГАЛЕРИЯ

Подигравки на гърба на Реал Мадрид Снимки: Twitter

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти