Китамбала тренира във фитнеса

Китамбала тренира във фитнеса

Нападателят на Левски Линел Китамбала тренира са­мостоятелно във фитнеса на стадион "Георги Аспарухов". Причината за това е трав­ма, която му пречи да рабо­ти с топка. Французинът се появи на терена едва в края на вчерашната тренировка на "сините", но просто за да поговори с кондиционния треньор Ясен Екимов за това как да протече възстановя­ването му. В оставащите шест мача до края на сезона - 5 за първенство и 1 за купа­та, Китамбала ще трябва да докаже на спортно-техничес­кия щаб, че заслужава място в състава и за пролетта, пише в. "Тема Спорт".

От заниманието отсъ­ства защитникът Максимилиан Карнер. Бранителят е получил по-дълга почивка от треньорс­кото ръководство на Левски. Той е в Австрия, но днес трябва да се прибере в София и да започне тренировъчен процес. Вчера, заради отсъ­ствието на националите в различните гарнитури, на „Герена" се готвеха едва 13 полеви играчи.

Междувременно Владимир Гаджев стартира бегови на­товарвания. Халфът продъл­жава да се възстановява, но едва ли ще е готов за госту­ването на Пирин (Благоевг­рад). Визитата на "орлетата" е на 22-ри, неделя, от 16:30 часа на стадион "Христо Бо­тев". Старши трень­орът Стойчо Сто­ев няма да може да използва в двубоя халфа Георги Костади­нов. Причината е, че полуза­щитникът е наказан заради натрупани жълти картони.

Още от БГ Футбол

Виж всички