Реге: Имам нужда от още време, Литекс ще е друг след Нова година

Реге: Имам нужда от още време, Литекс ще е друг след Нова година

Старши треньорът на Литекс Лауренциу Регекампф е категоричен, че му трябват още няколко месеца, за да може отборът да започне да играе така, както иска. Според двукратния шампион на Румъния с местния гранд Стяуа (Букурещ) почеркът от работата му край Покрития мост ще се види едва след Нова година.

"Не е лесно, защото поех тима в движение, но се старая да наложа своя стил. По време на паузата ще привлечем нови играчи, тъй като имаме нужда от подсилване в определени зони. Уверен съм, че след зимната подготовка Литекс ще играе много по-добре. Остават ни още шест мача за първенство и един за купата, в които трябва да извлечем максимума", коментира румънецът пред "Долче Спорт", цитиран от "Тема Спорт".

"Наистина се намираме в труден период, но ръководството ясно заяви, че имаме договор за три години. В момента сме на второ място, но сме много близо до лидера. Предстои да се изиграят доста мачове, така че все още разполагаме с големи шансове да изпълним нашата цел. Естествено е, когато треньорът е чужденец, местните журналисти да има по-специален интерес към него", допълни още Реге пред медиите в северната ни съседка.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти