Шенсой за треньора на Литекс: Ако започна да му давам лекции къде греши, трябва да ме слуша три дни

Шенсой за треньора на Литекс: Ако започна да му давам лекции къде греши, трябва да ме слуша три дни

Наставникът на Пирин Наджи Шенсой се вбеси от изказване на треньора на Литекс Лауренциу Регекампф, който обяви след срещата между двата отбора в Благоевград, завършила 1:1, че орлетата играят антифутбол.

"Регекампф е гледал някакъв друг мач. Ако започна да му давам лекции къде греши, трябва да ме слуша три дни. Да си гледа неговия отбор и да не дава определения", даде съвет Шенсой на своя колега.

Иначе за самия мач Шенсой допълни: "Литекс е много добър отбор. Инвестиции, големи цели… Всяка година продават по някой футболист в голям отбор. Поздравявам ги!

Ние за кратко време успяхме да върнем пиринския дух. Имаме още 22 мача и 66 точки. Не може Пирин да се води за аутсайдер. Защо?! Пирин не пада с 4,5,6 гола всеки мач. Губим с 0:1 и след изпуснати дузпи…

Много съм доволен от футболистите, особено през първото полувреме, когато Литекс нямаше нито едно положение. През второто бе друго, те са голям отбор. Те са голям отбор, имат силна резервна скамейка. Резервната скамейка прави отборите шампиони", поясни косоварят, който не пропусна да коментира и себе си.

"По характер съм малко емоционален. Футболът стана много по-динамичен. По динамика футболът се доближава до баскетбола. Да сте виждали баскетболен треньор да седи на пейката и да пие кафе? Трябва да се следи динамиката на играта. Малко съм импулсивен, но позитивен. Коректен съм към всички", категоричен е Шенсой.

Още от БГ Футбол

Виж всички