Попето взема Ивелин да тренира в Москва

Попето взема Ивелин да тренира в Москва

Старши треньорът на Спартак (Москва) Дмитрий Аленичев разреши на футболист №1 на България Ивелин Попов да лети за един ден до София, за да види новородената си дъщеря Емма и любимата си Елена.

"Досега само говорихме с Елена и видях Емма на снимка, но треньорът ме пусна да ида до България след мача с Амкар, за да видя жена си и дъщеря ни", сподели Попов пред официалния сайт на руския гранд. "Имаме и син - Ивелин. Той е на 4 години. Ходи на детска градина, а два пъти седмично има занимания във футболната секция. Скоро планирам да взема цялото си семейство при мен в Москва. Ивелин ще тренира тук", разкрива още българският национал пред сайта на Спартак (Москва).Най-вероятно Попов ще вземе семейството си в руската столица от лятото. А покрай татко Ивелин за футбола трябва да расте и Ивелин-младши, записан в школата на Спартак или в друга московска школа.

Попето премина в най-титулувания руски клуб през миналото лято, а Елена Паришева и Ивелин-младши си живееха в София. От 10 март в семейството мъжете и жените станаха двама на двама, след като се роди Емма. Щастливият татко се прибира за кратко, връща се за тренировки в Москва, в петък играе в гостуването на Анжи, след което пак се прибира у нас за лагер на националите преди визитите на Португалия и Македония в контроли.

"24 часа"

Снимки: spartak.com

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти