Плашат Специалния с три години затвор

Плашат Специалния с три години затвор

Отношението на Жозе Моуриньо към Бастиан Швайнщайгер заслужава да бъде наказано със затвор. Това крайно мнение сподели членът на Съюза на професионалните футболисти Деян Стефанович. Както е известно, световният шампион с Германия беше изпратен да тренира с младежкия тим на Юнайтед, след като новият мениджър на клуба реши, че няма нужда от него за новия сезон.

"Това си е чист тормоз и подигравка - изригна Стефанович пред BBC. - При нас в Словения щяхме да подведем Моуриньо под съдебна отговорност и да поискаме възможно най-тежкото наказание за това - три години зад решетките."

Въпросният мъж, който е адвокат и освен това е президент на Словенския съюз на футболистите, добави: "Това е с цел Бастиан да бъде обезкуражен. Моуриньо дава лош пример по този начин. Всички играчи от първия отбор трябва да могат да се подготвят с треньорите на първия тим наравно с останалите състезатели, на същите терени и по същото време. Това трябва да важи за всички клубове и трябва да бъде записано в правилата на ФИФА. Аз лично бих отнесъл спора в съда. Швайнщайгер трябва да се обърне към Асоциацията на професионалните футболисти, да подаде оплакване и лично аз ще претендирам за наказание на Моуриньо".

Специалния все още не е говорил по темата, но се очаква да го стори утре (петък) по време на насрочената официална пресконференция преди мача за Комюнити Шийлд срещу Лестър, който е в неделя.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички