Люпко иска казармен ред в Левски

Люпко иска казармен ред в Левски

Треньорът на Левски Люпко Петрович иска да бъде въведен казармен ред в клуба. Сърбинът е поискал по-сериозна намеса от страна нашефовете на клуба по отношение на дисциплината както в играта, така и изъвн терена. Коментирана е и координацията по отделните звена в клуба, като е отчетено, че може и да се работи по-полезно.

Както е известно, след лошия старт в шампионата беше свикано съвместно заседание на надзорния и управителния съвет на Левски. Една от точките от дневния ред беше именно препоръката на треньора Петрович.

Разбира се, на сбирката се е говорило и за селекцията на отбора, която към момента не е приключила. Най-вероятно, ако все пак се стигне до привличане на нови футболисти, те ще бъдат класни чуждестранни играчи. На този етап обаче все още няма договорени сигурни нови попълнения. Преди дни лично главният мениджър Андрей Желязков призна, че се гледат много играчи, но за момента няма нищо конкретно като разговори и оферти. При неуспех в търсенето на нови, ще се залага приоритетно на играчи от школата, които се появиха вече и в групата за злополучния мач с Монтана.

"7 дни спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти