Петрович едва събира група за гостуването на "Лаута"

Петрович едва събира група за гостуването на "Лаута"

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович най-вероятно отново няма да събере група от 18 футболисти за гостуването на Локомотив (Пловдив). Мачът на "Лаута" е утре от 19:00 часа. Роман Прохазка се завърна в състава, но той ще заеме мястото на контузения Хеан Деса. Веселин Минев дo последно ще е под въпрос, но дори и с него Левски разполага със 17 футболисти преди визитата на "черно-белите".

Четирима от футболистите, които тренираха с първия отбор, правят подготовка с юношеския състав, който ще представлява Левски и България в младежката Шампионска лига през септември. Става дума за вратаря Димитър Шейтанов, халфовете Алекс Боримиров и Георги Янев и крилото Атанас Кабов, допълва още "Тема Спорт".

Никой от въпросното каре няма да е в групата, защото в последните дни момчетата на Димитър Телкийски са имали сериозни натоварвания и са получили почивка от своя треньор. В крайна сметка сръбският наставник ще вземе своето решение днес, когато ще бъде определена и групата за мача в Пловдив.
 
Левски разчиташе едва на 16 футболисти срещу Монтана (0:0), което беше прецедент. В момента с трайни контузии са Деян Иванов и Сърджан Лукин. Мехди Бурабия почна по-сериозни тренировки, но не е подготвен достатъчно. Хеан Деса няма да играе в следващия месец и това ограничава ресурса на треньорското ръководство.

Още от БГ Футбол

Виж всички