Палермо пак напира за Попето

Палермо пак напира за Попето

Според авторитетния вестник “Кориере дело спорт” за привличането на офанзивния футболист на московския Спартак ще се бори и Палермо. При евентуален успех на акцията Ивелин ще се събере в сицилианския тим със съотборника си в националния отбор Ивайло Чочев. Още един клуб от италианската серия “А” има интерес към капитана на българския национален отбор Ивелин Попов. Общо взето, това са и единствените двама български футболисти, които ритат в що-годе читави клубове зад граница.

Вече втори месец вървят спекулации за трансфер на Попов в посока от Русия към Апенинския полуостров. Започна се с информация за интерес на Сампдория към него. Мина се през Дженоа и се стигна дори до гранда Милан. След споменаването на въпросните възможности обаче темата заглъхваше.

Сега се възобновява от “Кориере дело спорт”. През миналото лято Спартак (Москва) купи Попов за 6 млн. евро и със сигурност би искал подобна и по-скоро по-висока сума за него. В последно време италианските клубове от средна ръка, какъвто е Палермо, обаче не разполагат с кой знае какви финанси за транфери. През миналия сезон Чочев и колегите му успяха да се спасят от изпадане в последния кръг от сезона.

"24 часа"

Още от Футбол свят

Виж всички