Клубът на Григор Димитров е предложен за субсидиране

Клубът на Григор Димитров е предложен за субсидиране
Тенис
клуб Хасково 2015, в който е картотекиран Григор Димитров, е предложен за субсидиране с 3541 лева от бюджета на община Хасково за тази година. Това е записано в докладна записка на кмета Георги Беливанов, а предложението фигурира под номер 7 в дневния ред на заседанието на Общинския съвет на Хасково на 30 юни.
Документът регламентира разпределение на средства за развитие на детско-юношеския спорт, като в него е залегнало субсидиране на общо 36 спортни клуба в общината. Проектът за предоставянето на финансите е извършен по точкова система спрямо клубовете, се казва още в докладната.
От пресцентъра на общината обаче напомниха, че първоначално определените суми предстои първо да бъдат разгледани от спортната комисия на органа на местното самоуправление. Тя от своя страна може да ги промени. След това предстои обсъждане, евентуална корекция и утвърждаване на сесията на Общинския съвет.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти