Григор Димитров: Вече всеки играе много добре...

Григор Димитров: Вече всеки играе много добре...

Григор Димитров показва знаци на “пробуждане” с представянето си на тенис турнира от сериите АТР500 в “Куинс”, като очаква съперника си на четвъртфиналите - Даниил Медведев или Танасе Кокинакис. Хасковлията отново сподели пред медиите в Лондон, че целта му е да се класира за Финалите на АТР, но подчерта, че няма да е лесна задача, защото “всеки играе добре в днешно време”.

“Отново казвам, че целта ми е да се класирам за Лондон. В последно време пропускам все за едно-две места, така че това е голямата ми цел. Така или иначе това означава, че си сред осемте най-добри през годината, което е доста високо постижение. Но сега трябва да съм спокоен и скромен, като с нетърпение очаквам всеки мач на трева, ще бъде страхотно лято. С екипа ми сме на прав път, но трябва да сме реалисти, защото в днешно време всеки играе добре. Всеки ще бъде пределно мобилизиран на “Уимбълдън”, а отпадналите рано-рано сега (в “Куинс”) и пропусналите турнира ще имат повече време за почивка, така че нищо страшно не се е случило”, каза Григор Димитров, цитиран от Sky Sports.

Гледайте всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички