Еди Хърн иска мач Джошуа - Фюри на "Уембли" през април 2018 година

Еди Хърн иска мач Джошуа - Фюри на "Уембли" през април 2018 година

Антъни Джошуа може да проведе така дългоочаквания мач с Тайсън Фюри през април 2018 година. Това обяви мениджърът на световния шампион Еди Хърн, който отново се "облизва" за митичния "Уембли". Агентът е изключително доволен от огромния интерес към мегасблъсъка Джошуа - Владимир Кличко, който бе наблюдаван от 90 000 зрители. Хърн посочи, че следващият мач на Джошуа вероятно ще е през ноември, но негов съперник тогава със сигурност няма да е Циганския крал. На дневен ред са по-скоро реванш срещу Владимир Кличко или задължителна защита на титлата на IBF срещу Кубрат Пулев, отбелязва "Сън". Битка с Бронзовия бомбардировач Дионтей Уайлдър също не е изключена.

"Мисля, че най-добрият шанс за мач Антъни Джошуа - Тайсън Фюри е април 2018 година на "Уембли". Това зависи от евентуалната успешна защита през октомври или ноември и от ситуацията около Фюри. Бъдете спокойни, ако можем да направим така, че този мач да се случи, той ще се случи."Самият Антъни очевидно също има желание да премери сили с бившия световен шампион. Минути след като бе обявен за победител в епичния сблъсък срещу Владимир Кличко, той хвана микрофона и прикани Тайсън Фюри. Циганския крал пък използва социалните мрежи, за да му отговори: "Хайде да потанцуваме".

Хърн обаче е непреклонен, че Фюри трябва да положи усилия да си върне добрата физическа форма преди двете страни да започнат преговори. Освен това в момента Тайсън е с отнет лиценз заради положителна допинг проба и трябва да си го върне, за да може отново да се качи на ринга.

Следвай ни:

Още от Бойни спортове

Виж всички