Джошуа има предпочитан съперник, не е нито Кобрата, нито Кличко

Джошуа има предпочитан съперник, не е нито Кобрата, нито Кличко

Световният шампион на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа е разкрил на своя промоутър Еди Хърн най-предпочитания си следващ съперник.

“Понякога питам Антъни с кого иска да излезе на ринга и той ми казва само Дилиън Уайт, Дилиън Уайт… Така че не можем да го изключим като вариант, въпреки че двамата вече се биха. Просто на Антъни изключително много му хареса този мач, цялата продължителност на мача…

Ако Дилиън победи Мариуш Вах, вярвам, че мога да му осигуря мач срещу Джоузеф Паркър за световната титла на Световната боксова организация. И смятам, че Дилиън ще победи Паркър. Тогава вече един обединяващ мач за титлите между него и Антъни ще бъде нещо невероятно”, заяви Хърн, като очевидно говореше за дългосрочна стратегия за победен мач, а не е имал предвид, че Джошуа иска веднага да се изправи срещу Уайт и евентуално да пренебрегне Кубрат Пулев или реванша с Владимир Кличко.

Припомняме, че Джошуа победи Дилиън Уайт с технически нокаут на 12 деквмри 2015 година.

Изказването на Еди Хърн е направено в интервю за малко популярната iFL TV и е достъпно за широката публика единствено в YouTube, като много от световните спортни агенции очевидно не са обърнали внимание на първоизточника и единствено използват цитати, извадени от контекста, за да предизвикат сензация.

Следвай ни:

Още от Бойни спортове

Виж всички