Наско Сираков гостува за детски турнир в село Кърналово

Наско Сираков гостува за детски турнир в село Кърналово

Легендата на Левски и българския футбол Наско Сираков ще бъде специален гост в петричкото село Кърналово за детски футболен турнир. Той и миналата година уважи проявата и гостува близост до Петрич.
Надпреварата е в памет на най-добрия футболист в историята на селото Вельо Велев – бивш централен нападател на мъжкия отбор на Беласица (Петрич). Останал в историята на футбола в южния град с решителния мач в Дупница, с който петричани влязоха в професионалния футбол през 1997 година.

Кметът на Кърналово Стоян Бойчев, който е такъв вече четвърти мандат, е в основата да се зачетат заслугите на Вельо Велев, починал месец преди да навърши 49 години.

В Тазгодишния футболен турнир ще участват отборите на Първомай, Кавракирово, Марикостиново и Кърналово. Покани имат и кметът на Община Петрич Димитър Бръчков, Председателят на ОбC Георги Динков, председателят на ОС на БФС Благоевград Александър Кабзималски и бившият щеф на футболните съдии у нас Георги Камишев. Турнирът стартира на 3 март от 10 часа и ще бъде закрит на следващия ден.

 

Милчо Максимов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти