Официално: ЦСКА 1948 ще участва в публичния търг за дългосрочно ползване на "Армията"

Официално: ЦСКА 1948 ще участва в публичния търг за дългосрочно ползване на "Армията"

ЦСКА 1948 ще участва в публичен търг за дългосрочното ползване на стадион "Българска армия". Това обявиха от клуба след вчерашната среща със служебния министър на спорта Даниела Дашева и с нейния съветник Емил Костадинов.

"Червените" излизат с изявление, в което благодарят за отделеното време и дадената им възможност за честно състезание.

Ето текста без редакторска намеса:

На 08.02.2017 г. ръководството на ФК ЦСКА 1948 проведе работна среща със служебния министър на младежта и спорта, проф. Даниела Дашева. Участие в срещата взеха директорът на НСБ г-н Пламен Манолов, както и легендата на ЦСКА Емил Костадинов, заемащ поста на съветник на министър Дашева.

Бихме искали да изкажем своята признателност за отделеното време и за конструктивния диалог.

Позитивната новина за всички привърженици на ЦСКА е, че договор за дългосрочно ползване на стадион "Българска Армия" и базата в Панчарево ще бъде сключен след провеждане на задължителен публичен търг, който ще бъде открит и за ФК ЦСКА 1948 като пряко заинтересована страна, ползваща се с широко обществена подкрепа.

Провеждането на тръжна процедура гарантира в най-голяма степен защита на обществения интерес. Честното състезание дава възможност на ФК ЦСКА 1948 да предложи модерна визия за развитие на футболен клуб, притежаван и управляван по демократичен модел от своите привърженици. 

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички