ММС обяви: Ще има търг за стадион "Българска армия" и базата в Панчарево (видео)

ММС обяви: Ще има търг за стадион "Българска армия" и базата в Панчарево (видео)

Спортният министър проф. Даниела Дашева говори за стадиона и базата на ЦСКА. Тя е категорична, че в скоро време ще има търг, на който съоръжението в Борисовата градина и базата в Панчарево ще бъдат отдадени за дългосрочен период от време.

"Вчера проведохме срещи с представители на двете дружества с име ЦСКА. Базата от 6 януари т.г. с решението на Министерски съвет е апортирана към Национална спортна база.

В момента се провеждат различни административни процедури за окончателното ѝ вписване в списъка с обектите на НСБ. Тези процедури не са приключили. Има законови срокове, които ние не можем да ускоряваме.

След като окончателно базата на ЦСКА бъде вписана в НСБ, ще има конкурс за отдаване под наем за дългосрочно ползване на двата обекта - стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. До момента ползвател на тази база е ПФК ЦСКА ЕООД София. Това е реализирано през миналата година", каза проф. Дашева.


"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти