Белчев: Играхме срещу много добри отбори

Белчев: Играхме срещу много добри отбори

При завръщането си в България старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви, че е много доволен от свършената работа и най-вече от старанието на футболистите. Според него е необходимо да се наблегне на някои детайли, за да се изчистят нелепите грешки в играта на отбора. Като цяло Белчев определи контролите за много полезни.

"Свършихме голям обем от работа, но има неща, които трябва да подобрим. Показахме елементи, които ми харесаха, а сега трябва да ги затвърждаваме и увеличаваме. Играхме срещу много добри отбори, участници в турнирите. Мисля, че надиграхме Сьондерийске, но за съжаление допуснахме нелеп, смешен гол, който им даде преднина. Не само този, но и други елементарни голове доведоха до лоши резултати. Не може по такъв начин да допускаме грешки", каза Белчев за ЦСКА ТВ.

"На лагера видях наистина, че климатът в отбора е подобрен. За мен е така. Обстановката е добра, всички тренират с желание, но има и малки изключения. Трябва да отстраняваме негативното отношение към тренировъчния процес и да вървим напред. След мачовете в Испания трябва да направим преценка и да коригираме някои неща. Нищо страшно не е станало, просто трябва да си извадим поуки", добави той.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички