Шеф на ЦСКА-София: Не взехме нито стотинка от ТВ права заради феновете - могат да ни извадят от групата (видео)

Шеф на ЦСКА-София: Не взехме нито стотинка от ТВ права заради феновете - могат да ни извадят от групата (видео)

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев обяви, че клубът не е взел нито стотинка от последния транш за телевизионните права и посочи феновете на „червените” като единствена причина за това заради глобите. Георгиев се опасява, че при следващо провинение по трибуните, тимът ще бъдат извадени от елита."Клубът много добре разбира феновете и тяхната емоционалност. Всичко това в известна степен е породено и от изминалата една година, в която се насъбра адски много неправда спрямо редовия фен на ЦСКА и донякъде разбираме начина, по който те изразяват и отпушват тази агресия. Но от друга страна клубът търпи немалко финансови и не само финансови щети. Например траншът, който трябваше да получим във връзка с телевизионните права – ние не взехме нито една стотинка понеже всичко отиде за глоби. Т.е. по един или друг начин феновете, изразявайки тяхната си любов, в случая навредиха на клуба. Затова нека да превърнем „Армията” във врящ котел, но всичко да е в рамките на правилата. Да не се стига дотам, че... клубът е с последно предупреждение, не дай си Боже да последва следващото наказание, което е изваждане от групата. Аз нямам съмнение, че някои хора биха се изкушили да ни извадят", каза Милко Георгиев пред ЦСКА ТВ.Директорът вярва, че отборът ще изглежда по-добре през пролетта.

 "Дали е готов ще си проличи след 10 дни. За предизвикателствата клубът е готов. На треньорите винаги времето не им стига, биха искали да разполагат с повече време за подготовка, което е нормално. Смятам, че Стамен Белчев и екипът му добре се справиха и очакваме по-добри игри от есента със сигурност".

Относно базата в Панчарево Милко Георгиев твърди:

 "Мисля, че от началото на март ще можем да използваме базата в Панчарево за провеждане на мачове от U15, U17, U19. Надявам се силно и дублиращият отбор да може да играе там мачовете си. До края на месеца ще бъдат изградени съблекалните с възстановителния център и продължава работата по фитнеса, ресторанта, бунгалата. До момента инвестициите вече надхвърлят милиони. Трибуните са готови, напълно обновени за главния терен. Тези дни пристига чисто ново осветление. Слагаме и на двата терена LED осветление с чисто нови пилони.

Надяваме се по този начин хората да оценят, че клубът най-много инвестира в инфраструктурата и в школата. Каквото и да си говорим, нашата философия е малко по-различна от тази на другите клубове. Ние искаме първо да изградим основата и след това да гоним резултати. А не едно бързо, мимолетно постигане на някакъв мним резултат и после след нас потоп. Така смятаме."

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички