ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Цветан Соколов подписа с Лубе до 2021 година

Цветан Соколов подписа с Лубе до 2021 година

Националът Цветан Соколов ще носи още 3 сезона екипа на италианския гранд Кучине Лубе (Чивитанова). Клубът, който загуби 5 финала през този сезон, обяви официално, че договорът на Цветан Соколов е подновен за следващите 3 сезона и ще изтече след края на сезон 2020/2021.Така се потвърди новината на Sportal.bg от миналата седмица, че Цветан Соколов е подписал за още 3 години с Лубе.До сега 29-годишният диагонал изигра 2 сезона с екипа на Лубе от 2016 година насам."За мен е чест да нося фланелката на Лубе още 3 години.

Тук в Чивитанова всички ние имаме не само целите и мечтите си, но ние всички работим заедно по правилния начин, за да ги сбъднем. Сигурен съм, че през следващите няколко години ще вървим в същата посока, която винаги е на върха. Лубе не е само отбор, Лубе е семейство!”, заяви Цветан Соколов.

"Удължаването на контракта с Цветан Соколов е много важно за нас. Силната игра на Соколов досега е гаранция за високите цели, които има отбора ни през следващите 3 години”, каза спортният директор на Лубе Джузепе Кормио.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички