Наинголан: Не можем да повторим грешките от "Анфийлд"

Наинголан: Не можем да повторим грешките от "Анфийлд"

Полузащитникът на Рома Раджа Наинголан е мотивиран преди утрешния реванш от 1/2-финалите в Шампионската лига срещу Ливърпул. “Успяхме да вкараме два гола в края и това ни даде надежда за реванша. Не можем да повторим грешките от “Анфийлд”. Мисля, че всеки един знае какво е направил грешно и е наясно, че не може да допусне същите грешки”, заяви белгийският халф на официалната пресконференция днес.

“В мач като този съперникът може да те нарани мълниеносно. Трябва да сме концентрирани през всичките 90 минути. Знаем, че ще е трудно. Трудно беше и срещу Барселона, но го направихме”, сподели той.

Междувременно днес излезе интервю на Наинголан за британския The Times. Запитан дали би играл в английската Премиър лийг, Раджа даде интересен отговор: “Харесва ми англисйкият футбол, гледам мачовете, но аз съм на 30 години. Наново ли трябва да започна? Трудно е, а и мразя дъжда”.

Той разказа и за тежкото си детство: “Майка ми беше сама и беше трудно за нея. Аз отраснах на улицата. Не обръщах внимание на уроците. Направих някои грешки. Крадях храна, разни други неща. Не можех да си платя”.

Още от Футбол свят

Виж всички