Рони О’Съливан бил съкрушен от непризнат фаул?

Рони О’Съливан бил съкрушен от непризнат фаул?

Суперзвездата на снукъра Рони О’Съливан е бил наистина съкрушен по време на полуфиналния сблъсък от Откритото първенство на Англия срещу Марк Дейвис, който загуби с 1:6. Ракетата бе далеч от познатото си ниво и не оказа особена съпротива на иначе брилянтно представилия се 45-годишен англичанин, за когото класирането на ранкинг финал е първо в кариерата от 1991-ва насам.

Гения от Чигуел обаче се е чувствал съкрушен от нелеп инцидент по време на предишния му двубой от турнира в Кроули срещу 18-годишния китайски талант Луо Хангао. Рони без да иска направи фаул, докосвайки червена с върха на щеката си, но това остана незабелязано и от него, и от съдията на масата. Още след този мач О’Съливан засипа с похвали невръстния си съперник и призна, че е абсолютно съкрушен от неотчетения фаул и обясни, че изобщо не е усетил нищо и не го е прикрил нарочно.

Според хора от обкръжението на О’Съливан в Кроули обаче този нелеп детайл е останал в съзнанието на великия майстор на щеката и той не е чувствал, че е достоен да бъде на полуфиналите в турнира. Този факт обаче не трябва да отнема от дължимите похвали за представянето на Марк Дейвис, който преди това елиминира Джон Хигинс с 4:2, а със “скалпа” на Ракетата заслужи напълно първия ранкинг финал в кариерата си.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти