Хумелс възнегодува от феновете и медиите в Германия

Хумелс възнегодува от феновете и медиите в Германия

Защитникът на Германия Матс Хумелс е възмутен от отношението, което феновете и медиите показват към Бундестима, който не се намира в добра форма през тази година.

“Те ни нападат за всичко в момента. За мен това е неуважително спрямо това, което играчите показват. Не живеем в миналото. Вярно е, че имаме много добър отбор. Разполагаме с много топ играчи и обикновено с добър национален тим, но се отнасят с нас като с аматьори. Трябва да живеем с това, което винаги ще е така във футбола с медиите и феновете. Трябва да се справяме с това неуважение.

Днешната загуба е смесица от лош късмет и неуспех в оползотворяването на шансовете ни в атака, но три гола са прекалено много. Според мен нямаме лош мач след Мондиала, но не постигнахме добри резултати. Не играхме добре и нямахме добри резултати на Световното първенство. Настроението в съблекалнята беше малко различно. Играем добре, но не успяваме да се възнаградим. Разбира се, правим и грешки при головете, които допускаме. Голямата картина не е лоша”, коментира Хумелс след загубата с 0:3 от Холандия.

Още от Футбол свят

Виж всички