Гледай на живо

"Block Out" с гост Тони Зетова

Посланикът на Бразилия подкрепя волейболистите срещу Холандия

Посланикът на Бразилия подкрепя волейболистите срещу Холандия

Посланникът на Бразилия у нас Ана-Мария Сапайо Фернандес ще подкрепя на живо своите сънародници волейболисти в днешния им мач срещу Холандия от Група В на Световното първенство в България и Италия, съобщиха за BGvolleyball.com от организаторите. Срещата е тази вечер от 20,30 часа в "Арена Монбат", като бразилката ще бъде специален гост на мача.

Световното първенство бе главната причина Ана-Мария Фернандес да пристигне в Русе, като тя даде специален коктейл за мъжкия национален отбор, гости на форума и приятели на Бразилия. Събитието се състоя в градината на историческия музей, в града като посланникът поздрави волейболистите, и техния щаб а в специална реч подчерта, че в последните години забелязва голям прогрес в България. Треньорът на "Селесао" Ренан дел Зотто също похвали България, като каза, че в Русе има отлични условия за волейбол. Той допълни, че обикаля света като треньор вече 20 години, а в последно време идва често у нас и също забелязва много положителни промени.

От своя страна волейболистите изненадаха сънародничката си със специален подарък, като дариха на  Ана-Мария Фернандес волейболен екип на Бразилия, подписан от всички национали. Гостите на коктейла поздравиха тима на Бразилия, като му пожелаха много успехи и достигане до финала на световното първенство.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички