Капитан на кораб в Русе пожела успех на националите

Капитан на кораб в Русе пожела успех на националите

Капитанът на увеселителен кораб в Русе  -- Тодор Калоев се оказа запален волейболен фен, който не пропуска мач на националите. Той отправи пожелание за победа тази вечер в  изключително важния мач с Куба във Варна, както и в следващата битката срещу световния шампион Полша и заяви, че "лъвовете" имат подкрепата на русенските фенове. 

"Всички се надяваме волейболистите ни да продължат успешно напред и да ги видим на финали", коментира капитанът пред официалните лица на световното първенство в Русе, които му бяха гости на кораба.  Организаторите ги изненадаха  със специална  разходка по река Дунав, която бе само част от богата културна програма, организирана извън мачовете. 

 

Визита на уникални по рода си исторически обекти бяха друга част от изненадите на организаторите в Русе. Домакините се погрижиха те да се докоснат до българската история и да видят най-интересните месни забележителности. Организирано бе посещение на скалния манастир „Свети Димитър Бесарбовски“ и Ивановските скални църкви, които са духовни комплекси, издълбани в скалите. По време на визитата в Бесарбовския манастир чужденците привлякоха вниманието на двама месни духовници, които проявиха инициатива и запознаха гостите с исторически събития по възникването на комплекса.

 

Двамата духовници от Бесарбовския манастир се снимаха с част от официалните лица на световното първенство в Русе


BGvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти