Дилиън Уайт: Пулев беше ненадежден, нямаше пари за мача с мен

Дилиън Уайт: Пулев беше ненадежден, нямаше пари за мача с мен

Дилиън Уайт, който отказа да се бие с Кубрат Пулев, нападна българския боксьор.

“Някакви хора ме размотаваха и не искаха да се бият с мен. Говоря за Кубрат Пулев, чийто щаб не можа да намери пари за мача, а другият претендент Дионтей Уайлдър просто говори глупости”, обяви Дилиън Уайт, който, вместо да проведе елиминаторен двубой на IBF с Кобрата, предпочете да се бие с Джоузеф Паркър.

“Аз съм в бокса, за да се бия и да изкарам добри пари. Няма да стоя и да чакам някакви хора да се наканят да играят с мен. Просто искам да се бия. Няма да чакам никого, защото това означава една година да съм извън ринга”, коментира още Уайт.

“Пулев беше просто ненадежден съперник и това си пролича в другите му преговори за мачове. Той искаше да чакаме септември за мач, а мен това не ме устройва. Моите планове са да изиграя този мач с Паркър тази седмица, а после искам да се бия и през октомври”, добави британецът.

“Промоутърът ми Еди Хърн вече работи по стратегията ми и когото ми доведе за двубой през октомври, ще се изправя срещу него. Доколкото знам, имам вече няколко опции с големи боксьори за съперник”, каза още Уайт.

Още от Бойни спортове

Виж всички