От UFC чакат Конър Макгрегър да подпише за бой с Каубоя

От UFC чакат Конър Макгрегър да подпише за бой с Каубоя

Бившият боец Брендън Шауб доста често си позволява да споделя новини около предстоящите битки на UFC и този път го направи отново. В своето предаване Шауб сподели, че достоверни източници му казали, че UFC работят усилено за битка между Доналд Серини и Конър Макгрегър, като към момента всичко е уредено, но ирландецът само трябва да подпише. Наскоро президентът на UFC Дейна Уайт отрече, че ще има битка между двамата, но ако го познавате добре, то тогава трябва да знаете, че битката между двамата е почти сигурна.

“Битката между Доналд Серони и Конър Макгрегър  е била предложена и в момента всичко е уредено, като се чака Макгрегър  да подпише договора. Всичко зависи от него и от това дали иска да се бие срещу Каубоя. От достоверен източник, който е близо до ситуацията знам, че това е битката, която от UFC искат. Битката вече е почти готова и всички чакат Конър. Когато Дейна Уайт ви каже, че нямат опоненти и битки за Макгрегър и Хабиб, то вие не трябва да вярвате, защото гласят Тони Фъргюсън срещу Хабиб и Макгрегър срещу Серони”,  написа Брендън Шауб.

В момента Конър е наказан от Атлетическата комисия на щата Невада за неопределено време и следващия месец се изправи пред нея. Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов заедно трябва да присъстват на изслушването, но това не е задължително, защото ако се разберат с прокурора, то хора от Комисията споделиха, че няма да се стига до изслушване.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти