Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" след Италия - Уелс 1:0

Каубоя предизвика Хабиб, но той ли е мистериозният му нов съперник?

Каубоя предизвика Хабиб, но той ли е мистериозният му нов съперник?

След като отбеляза победа с армбар в първия рунд срещу Майк Пери - Доналд Серони - сподели доста важна новина с присъстващите фенове: "Не ме интересува срещу кого - единствено искам да знам кога. Идвам за титлата. Хабиб, идвам! Каубоя е отново в играта."

Победата идва след неприятната серия, в която беше изпаднал от 2017-та насам, отбелязвайки 1-7. Той смята, че всичко се дължи на новото попълнение в семейството му. "Бебето ме промени. Знаех за какво се бия - 'Няма да взимаш от храната на детето ми.' Няма начин просто!"

След това, по време на интервюто, той сподели, че е приключил с полусредна категория и мисли да се пусне в леката. "Лека категория, на нова година - това ще е готино. Ще се бия за Fight Pass, не ме интересува. Ако трябва и да съм в първата за вечерта среща. Лека категория, идвам. Да го направим! Ще тренирам здраво, ще съм съсредоточен и ще взема пояса на копеленцето.

Ще ми трябва помощта на диетолог, за да поотслабна, но ще се справим. Време е. Време е всичко да се нареди."

Интересното в случая е, че от UFC вече имат опонент за Серони: "Има някой - вече го измислиха и ми казаха. Ето с какво ще привлечете интереса. Няма да кажа обаче кого са ми предложили. Вълнувам се. Ще ви хареса на всички."

Идеи някакви срещу кого ще се изправи Серони?

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти