Франк Уорън: Тайсън Фюри заслужава договор на стойност 1 трилион долара (видео)

Франк Уорън: Тайсън Фюри заслужава договор на стойност 1 трилион долара (видео)

Шампионът на WBC Тайсън Фюри заслужава да получи умопомрачаваща и нечувана в света, не само на спорта, сума за представянето си на ринга.

Според промоутъра му Франк Уорън, „Циганския крал“ спокойно може да подпише договор на стойност 1 трилион долара, след като настоящият му контракт с „Топ Ранк“ изтече.

„Това, което Тайсън Фюри е направил не само за бокса, но и за спорта на Великобритания като цяло, е нищо по-малко от нечувано. Утре може да му предложат договор за 1 трилион долара и той ще си е заслужил всеки цент от него. Имам щастието да промотирам Тайсън откакто се завърна и фокусът му не е единствено върху собственото му възстановяване. Той иска да помага на другите, да бъде пример. Да гледам как унищожава Дионтей Уайлдър за световната титла се нарежда до най-великите постижения на британските спортисти. Нямам търпение да съм до него в следващата глава от приключението му. Най-големият характер в бокса заслужава най-големият договор. Толкова е просто“, каза Франк Уорън пред „Дейли Мейл“.

Малко по-рано в разговора, самият Тайсън изрази готовност да преговаря за нов договор с легендарния Боб Аръм и ръководената от него компания „Топ Ранк“.

„Вървя към края на сделката си с „Топ Ранк“. Имам още два мача с тези момчета, искам да го подновя. Не искам след тези два двубоя просто да си тръгна. Сега съм на 31. Както казва Били Кийн: „По-добре докарайте боклукчийския камион и го паркирайте в банковата сметка на Тайсън Фюри. Защото това ще му е нужно“. Искам да получа тази тлъста сделка. Искам да счупя всички рекорди“, каза Фюри.

boec.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти