Чисора: Ще притисна жестоко Усик

Чисора: Ще притисна жестоко Усик

Британският боксьор в тежка категория Дерек Чисора се закани да притисне сериозно Александър Усик, когато двамата се срещнат на ринга. Те трябваше да се бият миналия месец, но битката им бе отложена заради пандемията от коронавирус. Все още не е ясно коя ще бъде новата дата и място за провеждане на срещата.

Усик е олимпийски златен медалист и направи дебюта си в тежката категория през октомври с победа. Чисора обаче е уверен в своя успех заради по-големия си размер и опит.

"Това е голяма стъпка за мен, сподели Чисора. - Ще се бия с един от най-добрите в света. Най-добрите са той, Тайсън Фюри и Канело Алварез. Така че ще се бия с един от най-добрите. Развълнуван съм като дете преди Коледа.”

Той е новак в тежката категория, но всички знаем, че може да се бие. Ще разменяме доста удари. Няма да спрем. Ще го притисна здраво. Ще гледам да наложа високо темпо. Ще бъде целия по него като бебешки обрив."

Чисора използва времето преди битката, за да се поддържа в оптимална форма.

"Изолацията беше добре за мен. Прекарах време със семейството си. Всеки ден се моля на Бог и се надявам да ми даде сила, за да се събудя на следващия ден и да отида в залата, където да се раздам на 100%. Всеки ден се будя силен и тренирам здраво”, заяви той.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички