Успешни профи дебюти за Джоана Нуамеруе и Пенчо Цветков в Пловдив

Успешни профи дебюти за Джоана Нуамеруе и Пенчо Цветков в Пловдив

Джоана Нуамеруе направи успешен профеисонален дебют на голямата галавечер в Пловдив, чийто гвоздей е битката на Тервел Пулев - Дешон Уебстър. 

Джоана спечели с технически нокаут още в първия рунд, като безнаказано налагаше опонентката си Кристина Сварц, която пък дори веднъж не посмя да протегне ръката си. Впоследствие самата наша състезателка обясни, че вероятно Сварц се е уплашила от обстановката на голямата сцена и затова е била толкова пасивна.

13 Джоана Нуамеруе - Кристина Сварц

 

Реферът Георги Иванов реши да сложи край на “мъките” на Сварц още преди края на първия рунд, защото беше безсмислено да се продължава.


13 Джоана Нуамеруе - Кристина Сварц

 

Джоана направи чудесен дебют на професионалния ринг, като още преди седмица в студиото на Sportal TV обясни, че планира да се посвети изцяло на бокса, след като досега е тренирала таекуондо, кикбокс, танци и др.

9 Пенчо Цветков - Едгарс Калнарс

В следващия двубой от телевизионната част на галавечерта Пенчо Цветков също ступа опитния латвиец Едгарс Калнарс и спечели с технически нокаут в първия рунд. Латвиецът два пъти бе пращан в нокдаун, но при втория реферът на ринга реши да сложи край, като Цветков се отличи с мощни десни крошета и леви прави.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти