Киров: Имахме час и половина физическа подготовка, Черно море няма слаби страни

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров даде мнението си след загубата на "драконите" с 0:2 от Черно море. Русенският специалист вярва, че отборът му ще успее да запази мястото си в efbet Лига.

"Срещнахме един добър и балансиран отбор. Знаехме техните силни страни, за жалост те нямат слаби страни и могат да се опънат на всеки един от грандовете в България. Моят отбор имаше час и половина физическа подготовка. Надявам се, че в следващите мачове ще компенсираме това и ще набавим нужните ни точки.

Направихме една добра зимна подготовка в България, преди година в Турция бяхме при лоши метеорологични условия и се готвихме на 40%. Сега беше добре, просто днес ни победи един силен отбор като Черно море. Лесно няма във футбола, а и в живота. Четири-пет отбора се борим за оцеляване, искам да вкарам спокойствие в моя отбор. Вярвам, че ще успеем да постигнем целта си. Не съм човек, който може да убеди феновете, че до края на сезона всичко в Дунав ще бъде спокойно. Мисля, че всичко ще бъде окей - за момента всичко е изплатено, нямаме забавени пари", каза Киров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти