Еди Хърн: Джошуа - Пулев може да се проведе на 6 юни на стадиона на Тотнъм

Еди Хърн: Джошуа - Пулев може да се проведе на 6 юни на стадиона на Тотнъм

Сблъсъкът между настоящия шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория, Антъни Джошуа, и българинът Кубрат Пулев е все по-близо. Преговорите между двете страни все още текат, след като и от двата лагера поискаха допълнителна отсрочка, за да уточнят последните детайли по сделката. 

Преди дни агентът на британеца - Еди Хърн обяви, че имат нужда от още две седмици, за да приключат договорката и заяви, че почти на 100% битката ще се състои в родината на Джошуа - Великобритания. 

"Това е почти сигурно. Почти, защото не е подписано и подпечатано. Имаме още време, получихме удължаване на срока за преговори. Всичко е почти решено, много сме близо. Ние искаме мачът да е във Великобритания, но всъщност най-важното е да е там, където боксьорите да изкарат най-много пари от него."

"Може би ще се наложи да мислим за дата в началото на юни", призна Хърн. 

"Ако искаме стадиона на Тотнъм, който е абсолютна цел номер едно, трябва да е през юни."

Един от най-известните журналисти в боксовите среди - Майк Копинджър дори оповести, че двете страни са постигнали принципна договорка и двубоят помежду им ще бъде на 30 май или на 6 юни.

Набелязаните локации от Хърн са четири и това са стадионите "Емирейтс", "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", "Туикенхам" и "Принсипалити Стейдиъм".

Още от Бойни спортове

Виж всички