Фенове нападнаха Андреа заради скандална визия (видео)

Фенове нападнаха Андреа заради скандална визия (видео)

Половинката на Кубрат Пулев - Андреа, представи наскоро своя интерпретация на хита  на Паша Христова „Повей ветре”, но надеждите й „да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме”, не се оправдаха напълно.

Голяма част от аудиторията й обаче я разкритикува за дързостта да пее емблематичната песен с червено червило и деколте до пъпа, изпод което внушителният й бюст буквално преливаше, пише "Уикенд".

„Винаги съм уважавала и обичала българската естрада! Знам, че е дръзко да изпея тази песен на великата Паша Христова, но в момент на изолация, сърцето ми копнее за музика и тази песен в мое изпълнение се надявам да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме!”, написа Андреа, когато представи своя кавър на песента „Повей ветре” преди дни.

В клипа към своя кавър Андреа е с черен тоалет на черен фон и акцентите са русите й коси, очите й, силно подчертани с грим, червеното червило и пищната гръдна обиколка. Коментарите изобилстват от остри реакции към стайлинга на певицата, който според повечето меломани е „крайно неподходящ и дори вулгарен”. 

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти