Амфитеатърът в Пловдив ще подгрее Пулев - Джошуа с нова боксова галавечер

Амфитеатърът в Пловдив ще подгрее Пулев - Джошуа с нова боксова галавечер
Втори боксов мегаспектакъл ще се състои в Пловдив в рамките на половин години. Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, урежда боксова гала под тепетата, която ще засенчи тази през декември в "Колодрума".

Този път Гоцев е решил битките да са под открито небе, както е на лондонския "Уембли". За арена на галата е избрал Античния театър. Новината съобщи за "Марица" самият импресарио, който се надява обществеността в Пловдив и градската власт да одобрят идеята.
"Изключително доволен съм шоуто, което подарихме на Пловдив през декември. Тогава обещах, че съвсем скоро ще има ново голямо събитие в бокса в родния ми град. Идеята ми е покажем на света, че предложението ни мачът на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа да е в амфитеатъра в Пула има огромен потенциал. Пула и Пловдив са били арена на гладиаторски битки и е съвсем естествено на амфитеатрите им да излязат съвременните гладиатори в битка на честта. Към идеята ми вече има голям интерес от страна на световни медийни гиганти като ESPN. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем", коментира Ивайло Гоцев.
Последвайте канала ни в

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти